Auto inkoop

Bel ons en wij doen een bod.

Uiteraard moet u er vanuit gaan dat de inkoopprijs van een echte sloopauto lager is dan de auto’s die op internet worden aangeboden. Denk hierbij aan Marktprijs prijzen. Wij bieden u een eerlijk handels bod. Bel ons of u kunt uw auto aanmelden via de website. Binnen enkele uren ontvangt u een mooi bod op uw auto. Tevens halen wij de auto ook nog gratis bij u op.

Vanzelfsprekend ontvangt u geld in contanten bij verkoop en krijgt u een correct vrijwaringsbewijs waarmee u direct van uw verplichting om wegenbelasting te betalen. Een belangrijke tip: Met het vrijwaringsbewijs moet u niet vergeten uw autoverzekering op te zeggen. Het is niet alleen een verplichting maar het zal u ook een hoop geld schelen.

AUTO ONDERDELEN

Auto Inkoop Den Haag heeft voor u verschillende nieuwe en gebruikte auto onderdelen op voorraad. Van stuurbekrachtiging, airbags en zijspiegels tot koplampen. Deze auto onderdelen kunt u telefonisch bestellen.

HOE WIJ TE WERK GAAN

Zodra u contact met ons heeft opgenomen vertelt u ons wat voor sloopauto u heeft en bespreken wij een mooi bedrag en datum. Zonder kosten wordt de auto opgehaald.

AUTO INKOOP

Uw loop, schade- of sloopauto verkopen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij Auto Inkoop Den Haag is er altijd vraag naar het inkopen van loop, schade- en sloopauto's voor een goede prijs.