Auto onderdelen

voor een lage prijs

Zijn de banden van uw auto aan vervanging toe, een defect aan uw auto of bepaalde schade? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wij beschikken namelijk gebruikte auto-onderdelen. Daarnaast hebben wij een breed assortiment van gebruikte onderdelen van bijna alle modellen, merken en types.

De onderdelen worden geclassificeerd, beoordeeld op de kwaliteit en gecontroleerd voordat ze worden opgeslagen in het magazijn. Dit doen wij om zeker te weten of de onderdelen herbruikbaar en veilig zijn. De onderdelen zijn te vinden in een overdekt magazijn.

AUTO ONDERDELEN

Auto Inkoop Den Haag heeft voor u verschillende nieuwe en gebruikte auto onderdelen op voorraad. Van stuurbekrachtiging, airbags en zijspiegels tot koplampen. Deze auto onderdelen kunt u telefonisch bestellen.

HOE WIJ TE WERK GAAN

Zodra u contact met ons heeft opgenomen vertelt u ons wat voor sloopauto u heeft en bespreken wij een mooi bedrag en datum. Zonder kosten wordt de auto opgehaald.

AUTO INKOOP

Uw schade- of sloopauto verkopen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij Auto Inkoop Den Haag is er altijd vraag naar het inkopen van schade- en sloopauto's voor een goede prijs.